За нас

Rumex

Автoцентър Rumex е създаден 1999г. в град Пловдив.Негови подразделения са едноименните автомивка и сервиз за гуми.През 2009г. отново в Пловдив отваря вратиRumex Fresh Auto- автомивка с луксозно заведение.Към модерния комплекс работят още туристическа агенция,офис за застрахователни услуги и офис Еконт.

Автомивка Rumex предлага външно измиване и вътрешно почистване,пране и импрегниране на тапицерията,полагане на бързи гланцове,полагане на различни видове вакси(и според марката и произхода на автомобила),обработка(пастиране) на лаковото покритие на автомобила,почистване и консервация на джанти,двигател,автостъкла,фарове,кабрио покрив,кожен салон и др.Специалност на автомивката е почистване на по-редки замърсители като асфалт,варовик,смола,бетон,летяща ръжда,следи от боя/спрей и др.. Автомивката предлага безплатен преглед и консултация със специалист за изготвяне на индивидуална програма според нуждите на автомобила,както и различни видове цялостни пакети за поддръжка на нови автомобили и за предпродажбена подготовка(полировка+основно почистване на интериора).

В автосервиза на комплекс Румекс – бул. Източен професионалисти с дългогодишен опит ще обслужат вашия автомобил – смяна на масла, филтри и ремъци. Сервизът предлага и разнообразие от автомобилни гуми (и по заявка), както и монтаж, демонтаж и баланс.

Rumex

Кафе Фреш Ауто - ул. Арчарица се отличава с лукс, удобство и стил. В тази приветлива обстановка, наслаждавайки се на любимото си питие, вие може да наблюдавате измиването на вашия автомобил на голям дисплей. Кафето разполага с free Wi-Fi.

В стремежа си за комплексно обслужване на своите клиенти, в новооткрития автокомплекс на ул. Арчарица (срещу Полиграфия), ние направихме за вас офис за застрахователни услуги. Тук можете да подновите или продължите застраховките на вашия автомобил или имущество.

Вземете и половинката си, защото тук, в туристическа агенция МARVEL tour – ул. Арчарица, може да резервирате своята почивка. При нас ще откриете голямо разнообразие от индивидуални и групови туристически услуги – екскурзии в страната и чужбина, почивки на планина и море, СПА туризъм, бизнес пътувания, селски и еко туризъм, круизи, самолетни, автобусни и фериботни билети, рент-а-кар.