Бърза консервация на лаковото покритие

Rumex

Бързата консервация на лаковото покритие е полагане на различни видове защита върху екстериора на автомобила за кратък срок от време.Тази операция е подходяща за по-нови и поддържани автомобили когато състоянието на лаковото покритие е добро до отлично:


Bronze-консервация на автомобила от измиване до измиване.Предпазва лака от вредните влияния на околната среда и му придава добър блясък.

  Лек автомобил Джип/ван Голям джип Малък бус голям бус
Цена 2.40лв. 3.60лв. 4.80лв. 6лв. 7.20лв.
Време 1мин. 1мин. 1мин. 1мин. 1мин.

Колко често да правя? -Винаги след измиване на автомобила.


Silver-ptfe* консервация с трайност над 10 измивания.Придава на лака страхотен металически блясък.Най-практична от трите бързи консервации.

  Лек автомобил Джип/ван Голям джип Малък бус голям бус
Цена 24лв. 36лв. 48лв. 60лв. 72лв.
Време 30мин. 40мин. 60мин. 60мин. 60мин.

Колко често да правя? 1 път на 2 месеца


Gold-консервация на автомобила с трайност около 5 измивания.С carnauba*восък,който придава на лака дълбочинен и топъл гланц.

  Лек автомобил Джип/ван Голям джип
Цена 48лв. 72лв. 96лв.
Време 30мин. 40мин. 60мин.

Колко често да правя?- 1 път месечно

* ptfe/политетрафлуоретилен/ е по-известен с търговското си наименование тефлон.Той е много траен,устойчив на стареене и водоотблъскващ.Ptfe има най-малкия коефициент на триене от всички известни твърди вещества,а температурата му на топене е 327°C.
**carnauba - извесна като ,,царицата на ваксите“.Тя се добива от листата на бразилската палма Copernicia prunifera и е най-твърдата,най-чистата,най-прозрачна и най-скъпата естествена вакса в света.Карнаубата се класифицира по цвят,чистота и по това къде е отгледана.Палмите,който са расли в северната част на Бразилия произвеждат най-висококачествената карнауба,а тази,която е жълта на цвят е най-чистата.Колкото по-голяма част от обема на даден продукт е карнауба,толкова той е по-добър./виж Swissvax програмата наRumex/